Esther Barbé Izuel

Articles published by Esther Barbé Izuel

REDI Vol. 71 1 2019

In memoriam Paloma García Picazo

REDI Vol. 68 2 2016

Normative contestation the security council: Women, peace and security agenda or from resolution 1325 to resolution 2242

REDI Vol. LXII 2 2010

Multilateralism: Adapting to a World with Emerging Powers

REDI Vol. LXI 1 2009

Bibliografía: recensiones y libros recibidos

REDI Vol. LX 2 2008

Bibliografía

REDI Vol. LX 1 2008

Recensiones

REDI Vol. LIX 2 2007

Recensiones

REDI Vol. LIX 1 2007

Recensiones

REDI Vol. LVIII 2 2006

Derecho internacional público

REDI Vol. LVIII 1 2006

XXI Jornadas de la Asociación Española de Profesores de Derecho Internacional y Relaciones Internacionales (A Coruña, 22 a 24 de septiembre de 2005), por J. M., Sobrino Heredia